Компенсація від Shopify для українського бізнесу

Дропшиппінг: Як знайти надійних постачальників


Дропшиппінг: Як знайти надійних постачальників


Одним із актуальних питань для власників магазинів у сфері e-commerce залишається пошук надійних постачальників дропшипінгу. Як це грамотно здійснити, щоб заощадити час і не потрапити на вудку шахраїв, які тільки видають себе за оптових постачальників?

У цьому може допомогти каталог постачальників дропшипінгу база даних постачальників, яка сортує їх по ринку, ніші або продукту. Багато каталогів проводять перевірку для того, щоб переконатися, що перелічені в них постачальники є справжніми оптовиками. Більшість каталогів є у власності комерційних компаній, які просять додаткову плату за доступ до нього.

Навіть з огляду на те, що каталоги постачальників можуть бути корисними, особливо для пошуку нових ідей, їх використання не є обов'язковим для успішного ведення бізнесу. Якщо ви вже знаєте продукт або нішу дропшипінгу, яку ви хотіли б використовувати для своїх продажів, ви зможете знайти постачальників за допомогою методів, розглянутих у цій статті. Після того, як ви почнете дропшиппінг-бізнес, вам, швидше за все, вже не доведеться звертатися до каталогу (якщо не виникне необхідність знайти постачальника для інших товарів).

Так чи інакше, каталоги постачальників – це зручний спосіб швидкого пошуку та знайомства з великою кількістю постачальників, зібраних в одному місці. Також вони відмінно підходять для пошуку нових ідей щодо розширення вашого асортименту товарів і дозволяють ознайомитися з новими нішами, в які ви можете увійти. Якщо ви цінуєте свій час і готові заплатити символічну плату за їх користування, каталоги постачальників стануть корисним інструментом для розвитку вашого бізнесу.

Існує безліч постачальників і компаній дропшипінгу. Детальний огляд кожного з них далеко виходить за межі цього посібника. Тут ми виділили лише найвідоміші в інтернеті каталоги постачальників дропшипінгу. Зверніть увагу, що ми не робимо рекламу для жодного з цих каталогів, ми просто пропонуємо вам кілька перевірених оптимальних варіантів.

Зміст
1. 1.
1. 4. CROV
1. 6. DropnShop
4. 2. SaleHoo
4. 3. Doba
4. 6. AliBaba

5 надійних постачальників для дропшипінгу

Щоб було простіше вибрати дропшипінг постачальника, який підходить під ваші конкретні потреби, ми відзначили наступні ключові фактори в огляді кожного дропшипінг-постачальника:

  1. Місце розташування та варіанти доставки. Де розташований постачальник? Скільки часу займає процес обробки замовлення, після того як клієнт розмістив заявку?
  2. Типи продукції. Які типи товарів він постачає?
  3. Для кого рекомендується. Чи підходить цей постачальник для початківців або вам слід набратися досвіду перед початком роботи з ним?

CJDropshipping

Постачальник дропшиппінг-товарів із швидкою доставкою.

CJDropshipping – це торговий майданчик, який дозволяє роздрібним продавцям легко розвинути свій бізнес. Ви можете знайти тут товари за більш низькою ціною, ніж на AliExpress, завдяки наявності в каталозі торгових майданчиків 1688 та Taobao з дешевшими цінами на товари. Додаток CJDropshipping безкоштовний, і ви можете додати його до свого Shopify-магазину разом з іншими програмами для дропшипінгу.

Розташування та варіанти доставки: для обробки замовлення "в той же день" CJDropshipping використовує склади, розташовані в США. Компанія працює зі службами доставки USPS, UPS, DHL та FedEx. Якщо здійснюється доставка з Китаю, компанія використовує власну службу доставки під назвою CJPacket. З її допомогою можна доставити товар до США за 7-12 днів.

Типи продукції: Торгові майданчики 1668 та Taobao є найкращими помічниками для незалежних підприємців та власників малого бізнесу в Китаї. З CJDropshipping ви можете отримати доступ до сотні мільйонів пропозицій, а асортименти коливаються від звичайних товарів до важкодоступних, включаючи віртуальні товари.

Якщо ви раптом не знайшли потрібний товар у додатку CJDropshipping, то ви можете надіслати запит у їх відділ підтримки. CJDropshipping додасть цей товар до свого списку, як тільки знайде найкращого виробника.

Рекомендується: роздрібним торговцям, які хочуть мати можливість керувати всіма процесами дропшипінгу в одному місці: пошук товарів, обробку замовлень, виконання замовлень та швидку доставку товарів у США.

SupplyMeDirect

Надійний постачальник дропшипінгу з можливістю використовувати Private Label (власний торговий бренд) для ринків США, Великобританії та Європи.

Постачальник для дропшипінгу SupplyMeDirect

SupplyMeDirect це оптовий постачальник, який допоможе вашому бізнесу розширитися. Додаток пропонує індивідуальне маркування та пошук надійних постачальників для продажу фірмових товарів під вашим власним брендом. Додаток має безкоштовний тариф зі службою підтримки, яка доступна цілодобово.

Розташування та варіанти доставки: SupplyMeDirect унікальний тим, що майже 60% його товарів знаходиться на складах, розташованих у США, Канаді, Великобританії та Європі. Це робить доставку швидкою та надійною до цих країн. Середній час доставки становить від 4 до 7 днів.

Типи товарів: різноманітні товари, починаючи від одягу до кухонного начиння, іграшок, аксесуарів та багато іншого.

Рекомендується для тих, хто планує продавати товари на міжнародному рівні і націлений на швидку доставку.

CROV

Каталог надійних постачальників дропшипінг товарів для продавців, що працюють із кількома каналами продажів.

CROV пов'язує роздрібних торговців із широким асортиментом товарів із перевіреного списку постачальників США.

Місцезнаходження та варіанти доставки: доставка здійснюється у 42 країни. Вартість залежить від постачальників та їхнього способу доставки. Детальну інформацію ви можете знайти на сторінці з описом кожного товару у каталозі. CROV має склад в США для більш швидкої доставки замовлень по країні.

Типи товарів: CROV пропонує понад 35 000 товарів у 20-ти різних напрямках від найкращих постачальників.

Рекомендується: для підприємців у сфері e-commerce, які хочуть продавати унікальні товари на Shopify, Amazon та eBay.

Модалист

Постачальник одягу зі США для дропшипінгу.

Modalyst це автоматизований додаток дропшипінгу для інтернет-магазинів. Воно популярне тим, що пропонує товари таких брендів, як Calvin Klein, DSquare, Dolce & Gabbana та інших відомих марок, які користуються попитом у покупців. Modalyst також пропонує список інших незалежних та модних брендів для будь-якої цільової аудиторії.

Платформа має офіційне партнерство з AliExpress, тим самим надаючи вам доступ до величезної кількості товарів, які ви можете додати до свого магазину одним кліком через розширення Google Chrome.

Розташування та варіанти доставки: Modalyst має власний ринок постачальників та брендів у США, які можуть безкоштовно надсилати замовлення країною протягом 6-8 днів. Також доступні британські та австралійські дропшиппери. Доставка замовлення здійснюється у більш ніж вісімдесят країн світу, за винятком тільки країн Південної Америки та Африки.

Типи продукції: товари загального користування з акцентом на розкішні та модні бренди. Modalyst також є учасником програми AliExpress Booster Program, яка дає дропшипперам доступ до користування каталогом товарів.

Рекомендується: для користувачів Shopify, які хочуть додати унікальні товари до свого магазину. Ви також можете продавати товари з власним брендом, використовуючи програму Modalyst Private Label Program. Якщо ви оберете тарифний план Pro, то зможете скористатися всіма перевагами преміальних брендів та постачальників, яких може запропонувати Modalyst.

DropnShop

Надійний постачальник французьких товарів для дропшипінгу.

DropShop - постачальник французьких товарів для дропшипінгу

DropnShop це додаток дропшипінгу для Shopify, який пропонує для продажу французькі товари. Постачання товарів здійснюється з кращих французьких фабрик. Завдяки зв'язку з тисячами виробників дозволяє урізноманітнити ваш каталог товарів та сприяє розвитку бізнесу. Доступний безкоштовний тарифний план.

Місцезнаходження та доставка: DropnShop працює з безліччю різних постачальників, щоб забезпечити доставку по всьому світу за доступною ціною. Кожен товар має індивідуальну інформацію про доставку, яку ви можете знайти в додатку.

Типи товарів: якщо ви хочете продавати у своєму магазині найкращі косметичні товари із Франції, то з DropnShop це стало можливим. Постачальник також пропонує тисячі товарів в інших різних категоріях, від дитячих іграшок до засобів догляду за волоссям і шкірою, всі вони виготовлені у Франції.

Рекомендується для e-commerce магазинів, які хочуть додати французькі товари до свого каталогу.

Як знайти постачальників дропшипінгу

Як і багато що в житті, постачальники бувають різними. У світі дропшипінгу, де постачальник є дуже важливою частиною процесу обробки дропшиппінг-товарів, важливо переконатися, що ви працюєте з надійним та чесним постачальником.

Перед тим, як зв'язатися із постачальником

Отже, якщо ви знайшли кілька надійних постачальників і готові рухатися далі – чудово! Але перш, ніж ви почнете співпрацювати з компаніями, ви повинні бути впевнені, що з вашого боку все гаразд.

Все має бути легально

Більшість легальних оптових компаній, перш ніж прийняти вашу заявку на відкриття акаунта дропшиппера, вимагатимуть доказу того, що ви є легальним підприємством. Багато оптових компаній надають свій прайс-лист тільки схваленим клієнтам, тому вам знадобиться юридична реєстрація, перш ніж ви зможете дізнатися, за якими цінами можна отримати товар.

Висновок? Перед тим, як звертатися до постачальників, переконайтеся, що ви зареєстровані на законних підставах! Але якщо ви просто хочете поставити кілька питань оптовику (наприклад, " Ви займаєтеся дропшиппінгом? " або " У вас є бренд X? "), то вам не потрібно надавати жодної документації. Але не сподівайтеся, що можете запустити свій бізнес без належного оформлення.

Ведіть переговори з постачальником правильно

Оптовиків постійно окупують люди з "чудовими бізнес-планами" , які засипають їх питаннями, забирають багато часу, а потім нічого так і не замовляють. Тому, якщо ви починаєте новий бізнес, то майте на увазі, що багато постачальників не будуть зі шкіри геть лізти, щоб допомогти вам.

Більшість з них раді відкрити вам обліковий запис для дропшипінгу, якщо це входить в рамки їх можливостей. Але не просіть знижок і не витрачайте години на телефонні переговори з торговими представниками, перш ніж зробите хоча б один продаж. Інакше ви ризикуєте заробити погану репутацію та зіпсувати стосунки з постачальником.

Якщо виникла потреба звернутися з особливим проханням (наприклад, спробувати переконати постачальника у використанні дропшипінга, в той час як він цього не робить), то в першу чергу вам потрібно завоювати його довіру. Будьте конкретні у своїх бізнес-планах (наприклад, "Ми запустимо цей сайт 20 січня "), а не використовуйте невизначену риторику ("Я подумую про те, щоб відкрити свій бізнес найближчим часом"). Обов'язково розкажіть про будь-які професійні успіхи, яких ви досягли в минулому (особливо в галузі продажу та маркетингу), наведіть аргументи, як вони допоможуть вам у новому підприємстві.

Ви повинні переконати постачальників, що всі незручності, пов'язані з виконанням ваших особливих побажань, окупляться у майбутньому, коли ви станете успішною дропшиппінг-компанією та почнете приносити їм тонни прибутку.

Не бійтеся розмовляти телефоном

Один із найбільших страхів, який відчувають люди, коли мова заходить про постачальників, це просто підняти трубку та зателефонувати. Для багатьох це просто паралізуюча річ. З деяких питань ви можете надсилати електронні листи, але найчастіше доведеться підняти трубку, щоб отримати необхідну інформацію.

Це не так страшно, як здається на перший погляд. Постачальники звикли до того, що їм дзвонять люди, включаючи підприємців-початківців. Швидше за все, вам відповість доброзичливий співробітник, який з радістю відповість на ваші запитання. Ось порада, яка вам допоможе: напишіть свої запитання заздалегідь. Дивно, наскільки легше зробити дзвінок, коли ви маєте список заздалегідь підготовлених питань, які ви хочете поставити.

Ознаки найкращих постачальників дропшипінгу

Як правило, найкращі постачальники дропшипінгу мають такі ознаки:

Експертний персонал та глибокі пізнання галузі

У першокласних постачальників є компетентні торгові представники, які справді знають галузь та лінійку своєї продукції. Можливість звернутися до представника з питанням – безцінна, особливо якщо відкриваєте магазин у тій ніші, з якою ви не надто добре знайомі.

Персональний торговий представник

Професійні дропшиппери повинні призначити вам персонального торгового представника, який піклуватиметься про вас і вирішуватиме будь-які питання, що виникають в ході роботи. Ми мали досвід роботи з оптовиками, які не призначали конкретних представників, і нам це не сподобалося. Вирішення проблем займало набагато більше часу, а це означає, що доводиться просити людей розбиратися в деяких моментах, що виникають. Наявність персонального представника постачальника, який відповідає за вирішення ваших питань, має першорядну важливість.

Інвестування у нові технології

Хоча й існує безліч хороших постачальників із застарілими веб-сайтами, але з постачальником, який розуміє переваги технологій та вкладає у них значні кошти, працювати набагато приємніше. Такі функції, як інвентаризація в режимі реального часу, канали даних, що настроюються, і історія замовлень з можливістю пошуку в режимі онлайн, є бажаною розкішшю для онлайн-продавців і допомагають вам оптимізувати свою діяльність.

Обробка замовлень електронною поштою

Це може здатися незначною проблемою, але обдзвонювати кожне замовлення або вручну розміщувати його на сайті значно збільшує час обробки замовлень. Тому можливість розміщувати замовлення за допомогою електронної пошти – чудовий бонус, який може вам запропонувати постачальник.

Зручне розташування

Якщо ви знаходитесь в такій великій країні, як США, то вигідно використовувати дропшиппера з центральним місцезнаходженням, оскільки через велику територію країни доставка може здійснюватися протягом двох-трьох робочих днів. Якщо постачальник розташований на одному з узбережь, то доставка замовлень по країні може тривати більше тижня. Як результат, постачальники, які розташовані в центрі країни, здійснюють доставку у швидший термін, що в перспективі дозволяє заощадити на вартості доставки.

Організованість та ефективність

Постачальники з високою репутацією мають компетентний персонал та відмінну налагоджену систему, що призводить до ефективного та безпомилкового виконання замовлень. Інші ж провалюють кожне четверте замовлення та змушують вас рвати на собі волосся. Проблема полягає в тому, що поки ви не скористаєтеся послугами постачальника, важко визначити рівень його компетентності.

Хоча це не дає вам повної гарантії, але розміщення кількох невеликих тестових замовлень може допомогти визначити, як працює постачальник. За допомогою тестових замовлень ви зможете визначити:

  • Як відбувається процес обробки замовлення
  • Як швидко вирушають товари.
  • Як швидко надається інформація про рух замовлення та рахунок-фактуру.
  • Якість упакування після прибуття товару.

Перед початком пошуку постачальників важливо знати, як відрізнити справжніх оптових постачальників від роздрібних магазинів, які видають себе за оптових постачальників. Цей оптовий постачальник закуповує товар безпосередньо у виробника і, як правило, може запропонувати вам вигідніші ціни.

7 найкращих каталогів дропшиппінг-постачальників з усього світу

Worldwide Brands

Популярний каталог оптових постачальників по дропшипінгу.

Worldwide Brands - Кращий каталог оптових постачальників з дропшиппінгу.

Worldwide Brands, створений у 1999 році, є одним із найстаріших і найвідоміших каталогів постачальників. Він пропонує лише тих постачальників, які відповідають певним критеріям надійності, щоб гарантувати їхню легальність та професіоналізм. Ми вже використовували цей каталог для пошуку легальних оптовиків та нових ідей для магазину, і він виявився дуже корисним для нас.

Розташування та варіанти доставки: Worldwide Brands обслуговує роздрібних торговців по всьому світу. Компанія є каталогом постачальників, тому вартість доставки та розташування залежать від кожного конкретного оптового постачальника дропшипінгу, якого ви знайдете через цю платформу.

Типи продукції: хоча в каталозі і відсутні деякі постачальники, з якими ми працювали, він включає велику колекцію справжніх оптовиків. На вибір пропонується понад 16 мільйонів сертифікованих оптових товарів у таких нішах, як товари для домашніх тварин, ювелірні вироби та годинники, побутова електроніка, домашній декор, одяг та багато іншого.

Рекомендується для тих, кому потрібен постійний доступ до якісного каталогу і не лякає великий одноразовий платіж. Worldwide Brands – надійний вибір.

SaleHoo

Каталог постачальників для дропшипінгу на Amazon та eBay.

SaleHoo - Кращий каталог постачальників для дропшипінгу на Amazon та eBay.

У каталозі постачальників SaleHoo перераховано понад 8000 постачальників, які займаються оптовими закупівлями та дропшипінгом. Він, в основному, орієнтований на продавців eBay та Amazon. Незважаючи на те, що ми ніколи не використовували SaleHoo для пошуку товарів, його ціна 67$ на рік є однією з найпривабливіших серед цін інших каталогів постачальників. Передплата включає 60-денну гарантію повернення грошей.

Розташування та доставка: SaleHoo обслуговує ринки США, Великобританії та Австралії.

Типи продукції: джерелом SaleHoo є AliExpress. Ви можете попередньо знайти перевірених постачальників з різних потрібних і прибуткових ніш, а потім імпортувати ці товари безпосередньо до свого магазину Shopify.

Рекомендується: для тих, кому зручно платити за доступ терміном на один рік, але для короткочасного використання каталогу та інструментів дослідження SaleHoo теж чудово підійде.

Doba

Популярний каталог постачальників дропшипінгу для eBay.

Doba - Кращий каталог постачальників дропшипінгу для eBay

Замість того, щоб просто перераховувати постачальників, Doba інтегрується з дропшипперами (тому має всього 165 постачальників), дозволяючи вам розміщувати замовлення з декількох складів за допомогою централізованого інтерфейсу. У користування каталогом також входить інструмент Push-to-Marketplace , який автоматизує процес розміщення товарів на eBay.

Централізована система Doba пропонує більше зручностей, ніж інші каталоги, тому плата (60 доларів на місяць) значно вища, ніж в інших каталогах. Якщо ви надаєте велике значення комфорту та зручності пошуку постачальників, то інтерфейс Doba у цьому буде незамінним помічником.

Місцезнаходження та доставка: здійснює доставку по всьому світу, тарифи залежать від конкретних постачальників та встановлених цін.

Типи товарів: більше двох мільйонів товарів з добрим відсотком прибутку.

Рекомендується: для тих, у кого у вибраній ніші більше, ніж кілька ключових постачальників – Doba полегшить вам координацію з ними. Але якщо ви можете самостійно знайти професійних постачальників і не проти працювати з ними безпосередньо, то зможете заощадити близько 700 доларів на рік, відмовившись від послуг Doba.

Wholesale Central

Безкоштовний каталог дропшипінг постачальників.

Wholesale Central - Кращий безкоштовний каталог дропшипінгу

На відміну від багатьох інших каталогів, пошук постачальників на Wholesale Central є безкоштовним, тому що компанія стягує плату з постачальників за розміщення їх у списку та показ реклами на своєму сайті. Компанія також стверджує, що розглядає та перевіряє всіх постачальників, щоб переконатися в їх легальності та надійності.

Місцезнаходження та доставка: постачальники зі США, доставка залежить від того, з яким постачальником ви працюєте.

Типи товарів: більше 1400 постачальників дропшипінгу з 700K+ товарами.

Рекомендується: для ознайомлення. Безкоштовне користування є величезним плюсом і немає нічого поганого у перегляді списків на Wholesale Central, але вам потрібно бути обачними. Деякі зі знайдених нами постачальників виявилися роздрібними торговцями, які продають товар за оптовими цінами. Тому, хоча ми й впевнені, що у списку є справжні оптові постачальники, вам варто виявити трохи більше уваги, користуючись цим каталогом.

AliExpress

Популярна компанія з дропшипінгу з Китаю.

AliExpress - Краща компанія з дропшипінгу з Китаю

AliExpress — це платформа оптової торгівлі та дропшипінгу, яка з'єднує магазини e-commerce з постачальниками та товарами. Більшість продавців, які торгують через AliExpress, базуються в Китаї та постачають свої товари з цього регіону. Цей майданчик відкритий для людей із різних куточків світу абсолютно безкоштовно.

Розташування та доставка: AliExpress здійснює доставку до 254 країн по всьому світу. Термін доставки посилок, відправлених стандартним варіантом доставки, може змінюватись від 15 до 45 робочих днів. Якщо ви сплачуєте преміум-доставку, то розрахунковий час доставки складе від 7 до 15 робочих днів.

Типи товарів: на AliExpress представлено понад 100 мільйонів товарів у таких категоріях як мода, іграшки, побутова електроніка, товари особистої гігієни, косметика, ювелірні вироби, меблі та навіть автомобілі та мотоцикли.

Рекомендується: як для початківців, так і для досвідчених дропшиперів. AliExpress можна використовувати для оптових замовлень, пошуку трендових товарів, застосування маркетингових стратегій, налагодження відносин із постачальниками.

AliBaba

Дропшипінгова компанія для оптової торгівлі B2B.

AliBaba - Краща дропшипінгова компанія для оптової торгівлі B2B

AliBaba це торговий майданчик B2B, який об'єднує покупців та продавців. Ця платформа призначена скоріше для оптовиків, ніж для індивідуальних підприємців. Вона полегшує укладання угоди безпосередньо з виробниками. Постачальники надають оптові товари та можуть виконувати замовлення для вашого дропшиппінг-бізнесу.

Розташування та доставка: Дропшипінг з Alibaba може зайняти багато часу в залежності від того, де ви живете. Доставка може здійснюватися до 6 тижнів. Щоб зменшити витрати, ви можете вибрати доставку вантажним або повітряним транспортом. Однак, вам все ж таки варто провести дослідження ринку і скласти бізнес-план перед початком роботи з компанією.

Типи товарів: AliBaba має понад 2,8 млн. інтернет-магазинів постачальників та понад 5 900 категорій.

Рекомендується: для просунутих дропшипперів, які воліють працювати під власним брендом і хочуть купувати популярні товари на рівні дистрибуції, щоб продавати їх споживачам.

CDS (раніше Bluember)

Популярний постачальник дропшипінгу в Індії.

CDS (formerly Bluember) - Кращий постачальник дропшипінгу в Індії

CDS одна з найкращих індійських дропшипінг-компаній. Вона була першим постачальником у країні та стала популярна завдяки своїм автоматизованим послугам дропшипінгу. Це простий спосіб для індійських дропшипперів влитися у процес роботи, вибираючи із сотні тисяч товарів. CDS здійснює доставку по всьому світу та пропонує безкоштовну реєстрацію.

Як розпізнати фейкових дропшипінгових постачальників

Незалежно від того, де ви шукаєте постачальників для свого дропшипінг-бізнесу, завжди є ризик зіткнутися з фейковими оптовиками. На жаль, справжні оптовики погано розуміються на маркетингу, тому їх складніше знайти. Це призводить до того, що несправжні оптовики (зазвичай просто посередники) частіше зустрічаються у ваших пошукових запитах.

Наступні поради з дропшиппінгу допоможуть вам визначити, чи є оптовий постачальник справжнім.

Необхідність постійних платежів

Справжні оптовики не стягують зі своїх клієнтів щомісячну плату за ведення бізнесу та за оформлення замовлень. Якщо постачальник просить щомісячну плату за обслуговування, він, швидше за все, не є справжнім.

Тут важливо відзначити різницю між постачальниками і каталогами постачальників. Каталоги постачальників це компанії, що надають можливість працювати з різними постачальниками, які організовані в загальному списку за видами їх продукції або ринками, а також перевірені на предмет легальності. Більшість каталогів стягують плату, одноразову або постійну, тому не варто сприймати це як ознаку того, що каталог несправжній.

Вони продають товари будь-кому

Щоб отримати справжні оптові ціни у цього оптового продавця, вам, зазвичай, необхідно буде подати заявку на створення облікового запису продавця та надати докази того, що ви є легальним підприємством. Тільки після схвалення ви зможете розмістити у постачальника своє перше замовлення. Будь-який інший оптовий постачальник, який пропонує товари будь-кому за "оптовими цінами " — це, швидше за все, просто роздрібний торговець, який продає товари за вищою ціною.

За що беруть плату оптові постачальники дропшипінгу

Є кілька типів платежів, які можуть зажадати у вас оптові постачальники, якщо ви захочете з їхньою допомогою вести свій дропшиппінг-бізнес.

Плата за кожне замовлення

Багато постачальників стягують плату за кожне замовлення дропшиппера, яка може становити від $2 до $5 і більше, залежно від розміру та складності товарів, що відправляються. Це стандартна практика у цій галузі, оскільки вартість упаковки та доставки деяких замовлень набагато вища, ніж вартість доставки оптового замовлення.

Мінімальні розміри замовлення

Деякі оптовики встановлюють мінімальну вартість початкового замовлення, тобто порогову суму, на яку ви повинні придбати товар(ів) як своє перше замовлення. Вони роблять це для того, щоб відсіяти несерйозних продавців, які витрачатимуть час на запитання та дрібні замовлення, а це не призводить до продуктивного бізнесу.

Якщо ви використовуєте дропшипінг, це може викликати деякі складнощі. Наприклад, що робити, якщо мінімальне замовлення у постачальника складає 500 доларів, а ваш середній розмір замовлення близько 100 доларів? Ви ж не хочете робити попереднє замовлення товару на 500 доларів лише заради того, щоб мати можливість відкрити дропшипінг-аккаунт?

У цій ситуації найкраще запропонувати постачальнику передоплату у розмірі 500$, яку можна буде використовувати при виконанні майбутніх замовлень моделі дропшипінгу. Це дозволить вам виконати вимогу постачальника про мінімальну закупівлю (оскільки ви зобов'язуєтеся купити товарів на суму не менше 500 доларів) без необхідності розміщувати одне велике замовлення.

Поради щодо пошуку та співпраці з оптовими постачальниками дропшипінгу

Тепер, коли ви можете відрізнити шахрая від справжнього постачальника, саме час почати пошук! Ви можете використовувати кілька різних стратегій, деякі з яких можуть бути кориснішими, ніж інші. Нижче наведені методи перераховані в порядку ефективності, причому наші улюблені методи вказані першими.

Зв'язок із виробником

Це наш улюблений спосіб легко знайти справжніх оптових постачальників. Якщо вам відомий товар, який ви хочете постачати, то зателефонуйте виробнику та попросіть список його оптових дистриб'юторів. Потім ви зможете зв'язатися з цими дистриб'юторами-оптовиками, щоб дізнатися, чи здійснюють вони дропшипінг, і поцікавитися про можливість створення облікового запису у них.

    Пошук за допомогою Google

    Використання Google для пошуку відповідних постачальників може здатися найпростішим способом, але є кілька правил, про які слід пам'ятати:

    1. Пошук має бути глибоким. Оптовики не сильні в маркетингу та просуванні, і вони точно не лідирують у результатах пошуку на запит "оптові постачальники товару X ". Це говорить про те, що вам доведеться перерити безліч результатів пошуку (можливо навіть сотні!), щоб знайти сайт оптовика у списку під номером 65.

    2. Не судіть на вигляд сайту. Оптовики також відомі тим, що в більшості випадків у них погано оформлені сайти у стилі 90-х років. Незважаючи на те, що іноді якісний сайт може вказувати на хорошого постачальника, у багатьох справжніх оптовиків головна сторінка сайту виглядає не дуже привабливо. Але не варто зациклюватися на поганому дизайні постачальника сайту, для вашого бізнесу це не головне.

    3. Використовуйте різні ключові слова. Оптові продавці не займаються SEO для того, щоб ви знайшли їх сайти, тому вам доведеться випробувати різноманітні пошукові запити. Не зупиняйтеся тільки на "товар Х оптовик". Спробуйте використовувати такі модифікатори, як "дистриб'ютор", "реселер", "оптовий склад", "постачальник".

    Оформіть невелике замовлення у конкурентів

    Якщо важко знайти потрібного постачальника, ви завжди можете використовувати старий трюк із замовленням у конкурентів. Ось як це працює: знайдіть конкурента, який на вашу думку займається дропшипінгом, а потім зробіть невелике замовлення у нього. Коли ви отримаєте посилку, введіть в Google зворотну адресу, вказану на посилці, щоб з'ясувати, хто був початковим відправником. У деяких випадках це буде постачальником, з яким ви можете зв'язатися.

    Цю тактику ми чули за словами професіоналів, але самі не використовували. Але якщо ви не змогли знайти постачальника за допомогою інших методів, які запропоновані вище, то, мабуть, на це є вагома причина (наприклад, ринок занадто малий, попит недостатній і т.д.). Тому ви можете скористатися цим способом, щоб знайти те, що вам потрібно.

    Не нехтуйте торговими презентаціями

    Торгова виставка дозволяє вам зв'язатися з усіма великими виробниками та оптовиками у своїй ніші. Це чудовий спосіб налагодити контакти, а також вивчити продукцію та постачальників в одному місці. Це працює тільки в тому випадку, якщо ви вже вибрали свою нішу та тип товару. Якщо у вас є час та гроші на участь у виставці, то це чудовий спосіб познайомитися з виробниками та постачальниками на ринку.

    Популярні способи оплати постачальникам та компаніям дропшипінгу

    Переважна більшість постачальників приймають оплату одним із двох способів

    • Кредитна картка. Коли ви тільки починаєте свою діяльність, більшість постачальників вимагатимуть від вас оплати кредитною карткою. Навіть після того, як ваш бізнес почне процвітати, оплата кредитними картками буде ще актуальною. Це не тільки зручно (немає необхідності регулярно виписувати чеки), а й дозволяє накопичувати велику кількість бонусних балів за часті замовлення. Оскільки ви купуєте товар для клієнта, який вже сплатив його на вашому сайті, такий спосіб оплати дає можливість робити велику кількість покупок без фактичних витрат.

    • Угода на прозорих умовах. Іншим поширеним способом оплати постачальникам є прозорі умови за рахунок-фактури. Це говорить про те, що у вас є кілька днів, щоб заплатити постачальнику за придбані товари. Наприклад, якщо ви працюєте на умовах "net 30" , то у вас є 30 днів з дати покупки, щоб заплатити постачальнику чеком або банківським переказом за товари.

      Зазвичай постачальник просить вас надати кредитні довідки, перш ніж запропонувати "прозорі умови" , оскільки фактично виходить, що він дає вам гроші в борг. Це звичайна практика, тому не лякайтеся, якщо при оплаті за таких умов вам доведеться надати деякі документи.

    Почніть дропшипінг сьогодні з Shopify!

    Незалежно від того, чи є ви власником бізнесу в сфері e-commerce або професійним дропшиппером, знання про постачальників і всі нюанси дропшиппінгу допоможуть вам отримати високоякісну продукцію за низькою ціною і значно підвищити рентабельність бізнесу.

    Зі зростанням глобальних онлайн-продажів та ефективності доставки, завдяки онлайн дропшиппінгу ваші клієнти отримають своє замовлення максимально швидко.

    Використовуючи цей посібник з дропшиппінгу для подальшого вдосконалення вашого онлайн-бізнесу та пошуку шляху до фінансової незалежності, ви зможете жити тим життям, про яке завжди мріяли, заробляючи при цьому хороші гроші.

    Наступний розділ: Дропшипінг: 11 Shopify-додатків для пошуку товарів

    Створити інтернет-магазин Shopify

    Почніть свій бізнес зі створення онлайн-магазину на платформі Shopify - одного з лідерів e-commerce індустрії у США та Канаді.

    Тільки 1$ за перший місяць роботи магазину.

    Питання про постачальників дропшипінг товарів

    Як знайти постачальників товарів для дропшипінгу?

    Ви можете знайти відповідного постачальника в перевіреному каталозі, такому як DSers[ /a>, за рекомендаціями від колег або просто вивчити постачальників продукції улюблених брендів. Ви також можете знайти багато відмінних варіантів пошуку постачальників у цій статті.

    Яка платформа найкраще підходить для дропшипінгу?

    Shopify у поєднанні з DSers забезпечує безпроблемне налаштування дропшипінгу. Ви можете шукати товари через програму DSers та виставляти їх на продаж у власному брендованому онлайн-магазині. Ви працюєте над продажами, а ваш постачальник займається рештою.

    Автор матеріалу: Корі Феррейра (Corey Ferreira)
    Переклад з англійської. Оригінал статті.


    Зміст
    Дропшиппінг: Як знайти надійних постачальників
    Зміст
    1. 1.
    1. 4. CROV
    1. 6. DropnShop
    4. 2. SaleHoo
    4. 3. Doba
    4. 6. AliBaba