Компенсація від Shopify для українського бізнесу

Відео-курси від Shopify — Інстаграм маркетинг RSS

Безкоштовні відео-курси від команди Shopify з перекладеними на українську мову субтитрами. Гайди та уроки для старту вашого бізнесу на Шопіфай і навчання новим практикам для розвитку діючих онлайн-магазинів.

Категорії

Часті запитання про навчання на курсах Shopify

Чи є Shopify курси безкоштовними?

Так, усі гайди, онлайн-курси та вебінари безкоштовні. Але щоб застосувати знання на практиці і почати свій бізнес на Shopify, вам потрібно вибрати один з тарифів Shopify для свого майбутнього онлайн-магазину.

Багато підручників і ресурсів було розроблено таким чином, щоб ви могли їх використовувати під час дії безкоштовної тріал-версії свого Shopify-магазину.

Навіщо реєструватися на сайті Shopify-курсів?

Зареєструвавшись на Shopify Learn, ви отримуєте довічний доступ до освітніх онлайн-ресурсів Shopify, які допоможуть вам відкрити свій бізнес в Інтернеті.

Чим навчання на Shopify відрізняється від навчальних відео на YouTube або інших курсів?

Ми визнаємо, що існує безліч різних способів побудови бізнесу, а також безліч думок з цього приводу. І ми вважаємо, що чим більше освітніх ресурсів, тим краще.

Усі навчальні матеріали, запропоновані на Shopify Learn, або створені, або схвалені Shopify. Вам не доведеться переглядати нескінченні списки відеороликів і вирішувати, наскільки вони правдиві або точні.

Розуміючи, що продукти та стратегії постійно змінюються, ми зробимо все можливе, щоб надати вам свіжі знання та рекомендації від провідних експертів.

Хто викладає онлайн-курси Шопіфай?

Усі курси викладають експерти, які працюють у Shopify, наші партнери або успішні підприємці, які розвивають свій бізнес на Шопіфай.

Більшість експертів, яких ви побачите на курсах, ведуть власний бізнес і мають практичний досвід у тій темі, яку вони викладають.

Результатів не знайдено.
Зв'яжіться з нами, щоб отримати відповідь на своє питання.