Компенсація від Shopify для українського бізнесу

Масштабуйте свою стратегію контент-маркетингу


Масштабуйте свою стратегію контент-маркетингу
4 хв

Ефективний контент-маркетинг вимагає великої відданості, а його масштабування вимагає ще більшого. Але це варте того.

У цьому посібнику викладено п'ять пунктів, які слід враховувати під час масштабування вашої стратегії контент-маркетингу.

  1. Інвестуйте в об'ємно-змістовний контент, наприклад, у блог. Це потужний спосіб заявити про свій бізнес, як про експерта у своїй галузі. Ви ніколи не помилитеся з добре опрацьованими SEO-оптимізованими та інформативними статтями.
  2. Інвестуйте у свою команду, найнявши позаштатного відеооператора, щоб збільшити обсяг створюваного контенту. Або найнявши маркетолога соціальних мереж, який відповідатиме за публікацію найкращого контенту на всіх каналах.
  3. Організуйте виробничий процес контент-маркетингу, який полегшить вашій команді реалізацію вашої стратегії. Важливо впровадити правильні процеси для управління потоком створення контенту, його публікації та звітності.
  4. Виділіть час для мозкових штурмів. Щотижня проводьте мозковий штурм, щоб поговорити про те, що вас стримує (або штовхає вперед). Ці зустрічі мають вирішальне значення для масштабування вашої стратегії контент-маркетингу.
  5. Використовуйте контент користувачів, наприклад огляди товарів з фотографіями клієнтів або ретельно підібраний плейлист на YouTube з розпакуванням клієнтів. Це підвищить автентичність вашого бренду та зацікавленість вашої аудиторії.