Компенсація від Shopify для українського бізнесу

Друк за запитом: Як запустити онлайн-бізнес з продажу футболок


Друк за запитом: Як запустити онлайн-бізнес з продажу футболок
20 уроків
47 хв

Опис курсу
Інструктор

Чи знаєте ви, що щорічно у світі продається понад два мільярди футболок? Середній американець має двадцять сім футболок. Цього достатньо, щоб обігнути Землю понад сорок разів!

У середньому, американці купують один новий предмет одягу майже щотижня. Ці цифри з кожним роком тільки зростають у геометричній прогресії. То як же отримати свою частку на цьому величезному ринку?

У цьому курсі ви вивчите ті самі стратегії та принципи, яким Керрі навчив своїх учнів. Вони дозволять вам продавати футболки та отримувати прибуток у рекордно короткі терміни!

У цьому курсі ви дізнаєтесь:

  • Як обрати свою нішу та визначити ідеального клієнта.
  • Як створювати дизайни футболок, які продаються та приносять дохід.
  • Як вибрати відповідного партнера для друку на запит, завантажити свої дизайни та розмістити свою продукцію для продажу.
  • Найприбутковіші стратегії просування вашого нового бізнесу з виробництва футболок.

Інструктор: Керрі Егелер (Kerry Egeler)
Засновник Школи футболок "Shirt School"

Особистий сайт: https://www.kerryegeler.com
Профіль в Інстаграм: @kerryegeler

Керрі Егелер є засновником Shirt School, одного з провідних онлайн-курсів для онлайн-продавців футболок та одягу. Онлайн-курс допомагає дізнатися, як збільшити продажі та прибуток.

Розпочавши свій перший бізнес з виробництва футболок у 2017 році та переживши всі злети та падіння, Керрі продав понад 20 000 футболок та предметів одягу, шив футболки для знаменитостей, а також розпочав та розвиває кілька успішних онлайн-бізнесів.

Завдяки школі футболок Керрі навчив тисячі людей вести прибутковий онлайн-бізнес із продажу футболок чи одягу! Shirt School є стартовою точкою для багатьох підприємців з усього світу, які зараз мають шестизначну і навіть семизначну цифру заробітків.

Керрі не просто захоплений навчанням людей тому, як розвивати бізнес із продажу футболок. Він одержимий тим, щоб допомогти людям відчути свободу, яка приходить з управлінням та володінням успішним онлайн-бізнесом.